13. společenský ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově

18. února 2016

V pátek 22. ledna 2016 proběhl ve velkém sále SVČ Rýmařov již potřinácté výroční ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově.

13. společenský ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově
18. února 2016 - 13. společenský ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově

K tanci a poslechu hrála osvědčená a populární skupina Alternativa, ples zpestřilo předtančení studentů rýmařovských středních škol pod vedením tanečních mistrů L. Sobka a V. Říhové a dvě vystoupení klientů sociálně terapeutické dílny Buřinka pod vedením Z. Štefelové. Závěr pak patřil skupině orientálních tanců Neila, která působí při SVČ Rýmařov pod vedením L. Laštůvkové. Samozřejmostí bylo výtečné občerstvení a více než bohatá tombola.

Velice nás těší, že mezi rýmařovskou veřejností i nadále přetrvává o tuto reprezentativní akci zájem, což se příznivě projevuje nejen na účasti, ale i na finančním výtěžku plesu. Peníze budou použity na zakoupení infuzních pump.

Srdečně proto děkujeme všem lidem, kteří na ples přišli a podpořili dobrou věc, stejně jako těm, kdo se podíleli na zajištění hladkého průběhu plesu, hlavně našim obětavým dobrovolníkům a zaměstnancům Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově. Také bychom touto cestou chtěli poděkovat podnikatelům i drobným dárcům, kteří přispěli věcnými i jinými dary do výherního losování lístků.