16. společenský ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově

V pátek 18. ledna 2019 proběhl ve velkém sále SVČ Rýmařov již šestnáctý výroční ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově.

16. společenský ples Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově

K tanci a poslechu hrála osvědčená a populární skupina Alternativa, ples zpestřilo předtančení studentů rýmařovských středních škol pod vedením tanečních mistrů F. Bělíka a V. Říhové a vystoupení klientů sociálně terapeutické dílny Buřinka pod vedením Z. Štefelové. Závěr pak patřil skupinám orientálních tanců Neila a Medúza, které působí při SVČ Rýmařov pod vedením L. Laštůvkové a M. Kohoutkové. Samozřejmostí bylo výtečné občerstvení a více než bohatá tombola.

Velice nás těší, že mezi rýmařovskou veřejností i nadále přetrvává o tuto reprezentativní akci zájem, což se příznivě projevuje nejen na účasti, ale i na finančním výtěžku plesu. Peníze budou použity na zkvalitnění činnosti střediska.

Srdečně proto děkujeme všem lidem, kteří na ples přišli a podpořili dobrou věc, stejně jako těm, kdo se podíleli na zajištění jeho hladkého průběhu, hlavně našim obětavým dobrovolníkům, zaměstnancům Diakonie ČCE – střediska v Rýmařově, dobrovolným hasičům Rýmařov a partnerovi OSA. Také bychom touto cestou chtěli poděkovat podnikatelům i drobným dárcům, kteří přispěli věcnými i jinými dary do výherního losování lístků.

DSC_0075  DSC_0089  DSC_0099  DSC_0192  DSC_0195

DSC_0140  DSC_0132 DSC_0145  DSC_0198  DSC_0201